GOTT TIPS TILL ALLA BILÄGARE

Tips! Här kan ni köpa fälgar från 16 tum till 22 tum och däck till billigare priser Vi har sedan 2009 jobbat med ABS Wheels och kan därför rekommendera deras sida. Hoppas att du finner bloggen rolig och kul. Vill du kontakta oss så kan du göra det på jaramasverige@gmail.com

måndag 25 mars 2013

Bilder från Geneve 2013 - Del 5 Övriga märken

Sverige, Frankrike, USA och några till får samsas under denna övrigt kategori. Det betyder inte att de är mindre betydelsefulla för det bara att det blev en lämplig logistisk uppdelning av bilderna.
Bilen ovan är en Peugeot Onyx, ett superbilskoncept med all möjlig spännande teknik och 680 hk i endast 1100 kilo bil. Peugeot 208 GTI är mer jordnära trots hela 200 hk. Peugeot hoppas naturligtvis på en lika stor succe som det blev för 205 GTI på 80-talet. Idag är dock konkurrensen betydligt hårdare så det kan bli tufft även om 208:an sålt bra hittills. 

Volvo presenterade sitt nya "ansikte" dagarna innan mässan, och där mellan ett varsel för ett flertal anställda. Högt och lågt alltså på samma gång. Samtidig facelift över hela linjen hör inte till vanligheterna hos någon tillverkare och är naturligtvis ett väldigt omfattande och dyrt projekt. Även om det i huvudsak är 60-serien  som lyfts, får även snart 8 år gamla S80 och nästan lika gamla V70 ett litet lyft. Volvo har hamnat lite ur fas med sina större modeller och nu verkar det som vi får vänta till 2015 innan det kommer ny XC90 och S80/V70. Gammal är äldst eller? 

Andra bilar i detta bildspel kommer från Wiesmann, Bugatti, Koenigsegg, Citroën, Renault m.fl.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar